Tjänster

I Villadom Spain Real Estate erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av professionella tjänster, vilket gör din upplevelse laglig, trevlig och utan överraskningar.

RÄTTSLIG RADGIVNING 

Vi hjälper dig med de juridiska aspekterna av processen att köpa och sälja ditt hem i Spanien, till exempel: bearbetning av N.I.E, öppnande av bankkonton, kontroll av fastighetens status före kommunfullmäktige, landregistret, kadastre och försörjningsföretag. Vi förbereder också det privata upphandlingsavtalet och utför förvaltningen och assistansen i notarie för undertecknande av offentlig handling.

FINANSIELLA RÅDET

Våra fastighetsservice omfattar även råd när du får finansiering för köp av din nya egendom. För att underlätta ditt köp arbetar vi tillsammans med många banker i vår stad Jávea och i de omgivande områdena, som Bankinter, Banco Sabadell, Banco Mare Nostrum, BBVA, Banco Santander eller La Caixa. Enligt dina ekonomiska behov lokaliserar vi och erbjuder de mest fördelaktiga hypotekslösningarna för förvärvet av ditt hem.

EFTER FÖRSÄLJNING

Vid Villadom Spain Real Estate vet vi att kundservice är ännu viktigare än själva försäljningen. Vårt mänskliga team hjälper dig och hjälper dig i allt du behöver. Vi erbjuder integrerade tjänster av reformer, konstruktion och dekoration; Övervakning och underhåll av egenskaper: trädgårdar, pooler, städning; Vi hanterar upphandling av tjänster som vatten, el, telefoni, försäkring, gas etc. för ditt hem Kontroll av förändringar, förändringar och betalningar i de olika förvaltningarna, både offentliga och privata: cadastre, rådhus, samhällsägare, betalning av kapitalvinster etc. och behandling av handlingar: uppehållstillstånd, arbetstillstånd, inkomst- och förmögenhetsdeklaration etc.

Fyll i formuläret nedan för att få information om intressanta fastigheter.

Välj ort
Välj fastighetstyp
Välj plats
Välj prisklass
Sovrum
Badrum
Skicka
Skicka...