Stränder

 

LA GRAVA

Grusstrand i den urbana kärnan i Aduanas del Mar. Dess yrkesnivå är medium och dess längd är 290 m. Denna strand tilldelas årligen med den blå flaggan.

PRIMER MONTAÑAR O BENISSERO

primer montañar playa javea

Semi-urban och öppen strand av grus och sten som sträcker sig från mynningen av Gorgos floden till Arenal stranden. Storleken och utvinningen av de grova, utnyttjas som byggmaterial, är mycket uppskattat på denna strand. Namnet "Benissero" som har antagit en del av denna strand beror på huset som ägs av en medborgare i Benissa, en stad nära Jávea. I sin sydligaste sluttning hittar vi en stor utgrävd flotta, känd som Baños de la Reina. Detta område var en kommersiell bosättning i andra hälften av s. Jag a.C., där de utarbetade saltad fisksås och sås. Detta avsnitt är populärt kallat "Cala del Ministro". Dess yrkesnivå är medium och den har en längd på ca 2 km (1600 m av grov och 400 m grus).

ARENAL

Urban strand med grov sand och grunda vatten som ligger i centrum av Xavasbukten, i den urbana kärnan som den ger sitt namn till. Det är den mest kända och frekventa för att vara den enda sandstranden i kommunen. Bredvid det finns en kanal, som ger tillgång till havet till små båtar. Vid norra änden Punta de Arenal, där parador och vid dess södra ände ligger Mirador Punta del Castell ligger. Grad av hög beläggning. Längd: 480 m (ca) Denna strand tilldelas årligen med den blå flaggan.

SEGUNDO MONTAÑAR

semi-urban och öppen vagga söder om Arenal stranden, sammansatt av en grov klippig kust (sten som bildas av fossil sand) strand. Det är också uppskattat, som i First Muntanyar, den grova storleken och extraktionen. I det är Mirador de la Séquia de la Nòria. Strand andra berget Javea

CALA BLANCA

Består av två angränsande vikar, förbundna med stenkusten. Dess namn härrör från den vita färg på klipporna på sina klippor. Genomsnittlig yrke. cala blanca javea

CALETA I
Rustik vik med grus och sten som ligger i slutet av Avenida Ultramar. Den har tillgång med bil och den sista delen är gjord av en liten strandpromenad på ca 100 m. Därifrån kan du komma åt utsikt över Cala Blanca. Dess längd är 80 m. om.

CALETA II
Rustik vik grus, bowling och rock. Det kännetecknas av sin grova stenarm som går ut mot havet som en barriär, så dess vatten är vanligtvis lugnt och kristallklart. Dess tillgång är gjort till fots från I Caleta. Du kan också komma åt det från Mirador de les Caletes, med trappor. Den har en längd på ca 40 m. om.

CALA SARDINERA

Liten jungfru vik grus och bowling ligger på norra sluttningen av Cap Prim eller Sant Martí. Tillgång till denna vik är till fots från Mirador de la Cruz del Portitxol, genom en bana som löper längs en originell och orörd natur. Tidigare var det bästa stället för Sardinales fina nät som Menelaos två gånger om dagen, vid soluppgång och solnedgång, därav ursprunget till dess namn. Dess längd är 200 m. ungefär och deras yrkesnivå är låg.

CALA BARRACA O PORTICHOL

cala portichol javea

Rustik vik grus, bowling och sten ligger mellan Cap Prim och Cap Negre. Det kan nås, både med bil från vägen. från Cabo de la Nao, som till fots från Mirador de la Cruz del Portitxol. Framför viken finner vi ön Portitxol (300 meter) med stort botaniskt och arkeologiskt intresse. Rekommenderas starkt för dykning.

 

CALA AMBOLO

Nudist och jungfru, med kristallklart vatten nära Cabo de la Nao. Den har fått sitt namn till vakttorn byggdes i det sextonde århundradet, vars funktion var övervakningen och sjöfarts försvar från piratattacker, liksom de andra Jávea utsiktstornet som ligger i området Portitxol, båda belägna på privat mark. I dess sydligaste sluttning hittar vi Discovererens ö. Nära vik har vi Ambolos synvinkel.

CALA GRANADELLA

Rustik vik med kristallklart vatten, idealiskt för dykning, ligger i den sydligaste delen av Jávea. Den nås via en väg med samma namn, som tas från Ctra. Cabo de la Nao, ca 2 km innan den nås. Från samma väg Granadella kan få tillgång till Mirador och från parkerings Creek vandringsled startar från Castell de la Granadella.

Fyll i formuläret nedan för att få information om intressanta fastigheter.

Välj ort
Välj fastighetstyp
Välj plats
Välj prisklass
Sovrum
Badrum
Skicka
Skicka...