Real Estate Blog

Villa med fantastisk havsutsikt till salu i Javea

Exklusivt med oss, din officiella fastighetsbyrå i Javea, Villadom Immo. Vår referens V981 är en spektakulär villa med fantastisk utsikt över Medelhavet. Missa inte en detalj av denna lyxvilla på vår 3D-turné!

Fortsätt läsa

V1214 - Exklusiv villa med havsutsikt

Denna kvalitetsvilla med havsutsikt är en av våra många exklusiva villor. Upptäck det med oss, Villadom Immo, din officiella fastighet i Jávea.

Fortsätt läsa

V1209 har nytt pris!

Villa V1209 har sjunkit i pris. Missa inte denna möjlighet att få en renoverad villa med tre sovrum, två badrum, trädgård och privat pool i Toscal-området nära stränderna i Jávea.

Fortsätt läsa

A597 - Lägenhet till salu exklusivt i Villadom

Letar du efter en lägenhet några meter från stranden? Du hittade den! Lägenhet med två sovrum och ett badrum ligger i ett bostadsområde med pooler och välskötta gemensamma utrymmen två steg från Stranden Arenal de Jávea och Canal de la Fontana. Kontakta oss för ett besök! https://www.villadomjavea.com/propiedad/apartamento-en-venta-en-la-playa-arena...

Fortsätt läsa

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept More information