Transport

Costa Blanca har ett avancerat kommunikationsnät som kan nås överallt i världen.

Ja, det finns en möjlighet att kommunicera, kommunikation och kommunikation samt tillhandahålla all nödvändig information på stan i provinsen Valencia, Valencia och Valencia. kilometer bort respektive.

Par bilar, ALSA Bussar erbjuder anslutning till Alicante, Valencia och Madrid samt till de lokala myndigheterna. Från den närliggande staden Denia, bara 8 km. ALSA ansluter också med andra städer som Barcelona, ​​Murcia, Granada, Almeria, Malaga, Algeciras, Sevilla, Cordoba, Albacete, Tarragona, Valladolid, Leon, Oviedo och Gijón.

en tren a valencia

Ett annat alternativ för Jávea är tåget. TRAM den närliggande staden Gata de Gorgos kan vi nå spårvagn Denia i Alicante. Vid ca 45Km. Alla norra, och Gandia, är tillgängliga av RENFE som tillåter att ansluta endast i Valencia. Euromed länkar Alicante med Valencia och Barcelona, ​​en av de mest moderna och snabbaste järnvägarna. RENFE, är flygplatsen ansvarar för att transportera och transporttjänster till lokala myndigheter (information om räkningar 902 24 02 02 RENFE linje). Och ankomsten av höghastighetståg (AVE) till städerna Valencia och Alicante.

llegar en avion a javea

Nå flygplats Närliggande Jávea plan de närmaste flygplatserna son Jávea L'Altet flygplats i Alicante, ca 100 km placerat en Manises flygplatsen och Valencia, de ligger 113 kilometer från UNOS. Från Alicante flygplats kan vi ta C6-linjen till centrum av Alicante. Från Valencia flygplats länk till stadens centrum med tunnelbanan. En gång i mitten av båda städerna kan nås Jávea med anslutningar tidigare nämnda buss, tåg eller vehikel pore Road med en komplett monterad motorväg (AP-7) och National Highway N-332, FN kommuner i La Costa Blanca ligger huvudsakligen i Spanien och Spanien.

Sjötrafiken på Costa Blanca är väldigt närvarande En Alicante, hamnen i Alicante har en ombyggd en av hamnen basdel Cruise turism viktigaste av Medelhavet och från dania se kan besöka Balearerna hela året. Det finns även anslutning och båt mellan Jávea och Denia som erbjuds av privata företag och vår och sommar.
Titta på Jávea och Barco. llegar a javea en barco

Fyll i formuläret nedan för att få information om intressanta fastigheter.

Välj ort
Välj fastighetstyp
Välj plats
Välj prisklass
Sovrum
Badrum
Skicka
Skicka...