Urbaniseringar av Javea

TOSALET

Urbaniseringen El Tosalet de Jávea ligger mycket nära Arenal stranden och alla tjänster. Det invigdes under årtionden av 60-talet av informationsministeren och turismen Fraga Iribarne, en händelse som hade en stor social effekt i hela Spanien.

Tosalet de Javea är en av de mest prestigefyllda och eftertraktade urbaniseringarna i Jávea för dess arkitektur, service och närhet till Arenal-stranden. För närvarande bor människor i många nationaliteter i denna urbanisering. Husen som byggs är av medelhavsstil som kännetecknas av de omfattande nayas, bågar eller detaljer om Tosca, natursten av Jávea, träbjälkar och terrakottagolv. Denna medelhavsstil kan kombineras perfekt med mer moderna stilar som ger villorna en mycket speciell karaktär.

Tosalet har säkerhetskameror och övervakningstjänst. Bostadsgatorna har belysning och har också en administration för att hjälpa till i allt som grannarna i urbaniseringen behöver.

Den består av fyra olika faser, fas I av Tosalet är den nedre delen närmast stranden och där ägarförvaltningen ligger. Fas II och IV i mitten och fas III i övre delen.

Besök vårt urval av fastigheter i El Tosalet och omgivning här.

LLUCA

Ligger mycket nära Jávea Golf Club, är det en av de mest prestigefyllda urbanisationerna i Jávea. Dess huvudsakliga funktioner är dess lugn, dess öppna utsikt och dess läge mycket nära alla tjänster. De flesta av husen i Urbanization La Lluca i Javea, bevara den traditionella stilen i vårt område som bågar av Tosca som är typiska för vår befolkning. Den har vackra, mogna trädgårdar och en öppen och panoramautsikt över Montgó, ett av symbolerna i Jávea. Urbaniseringen har en huvudingång och säkerhetskameror.

Besök vårt urval av fastigheter nära Golf Club och i Lluca här.

BALCON AL MAR

Balcón al Mar urbanisering ligger i Cabo de La Nao-området i Jávea och dess gator har en unik disposition. De flesta husen byggdes av en viktig promotor av området och det är därför de arkitektoniska stilerna på husen är mycket lika. För närvarande byggs hus med modernare stil.

Detta bostadsområde består av en omfattande infrastruktur med restauranger, stormarknad, vackra vikar som Ambolo, Portichol, etc. Huvudbefolkade vid byggandet av ägare av tysk nationalitet finns idag en stor blandning av nationaliteter. Arenalstranden ligger bara några minuter bort med bil.

I avsnittet "Köp ett hus" kan du hitta många villor i Balcón al Mar Urbanization för att välja hus för dina drömmar. Vi har ett brett utbud av villor med alla egenskaper och priser. Från hus med två sovrum till fantastiska lyxvillor ligger vid strandpromenaden med fascinerande utsikt över Medelhavet. Denna urbanisering är en av de tysta bostadsområdena och perfekt att leva året runt för att komma på semester.

Vi hjälper dig gärna till din sökning efter ditt nya hem i Cabo de la Nao-området och Balcón al Mar-urbaniseringen här.

LA CORONA

Beläget mycket nära hamnområdet - Duanes de la Mar de Jávea. Den har en bra infrastruktur och faciliteter. De flesta villor är lyxiga med underbar utsikt över hamnen i Jávea och Cabo la Nao. Det har fortfarande några tomter till salu för att bygga som du kan se dess funktioner här.

De byggda husen är exceptionella, många med arkitektoniska projekt med stil från villor med markerad medelhavsstil till moderna villor med stora fönster som ger panoramautsikt över Medelhavet och hela hamnen i Jávea, Costa Blanca.

Om du vill få mer information eftersom du tänker sälja din egendom eller vill köpa eller bygga ett hus i detta område, tveka inte att kontakta oss, Villadom Javea.

MONTGO

Urbaniseringen i Montgó-området ligger nära staden Jávea och är väldigt tyst. Vi har ett brett utbud av villor och tomter i detta område vars information du kan konsultera här. Det är ett idealiskt område att leva året runt på grund av dess närhet till alla tjänster och dess naturliga miljö.

ARENAL

Område som ligger bredvid den största sandstranden i Jávea, El Arenal. Mycket livligt område med många tjänster som restauranger av autochthonous och internationella rätter och Tennis Club. På detta område hittar vi vackra bostadslägenheter och bungalows med gemensam pool och trädgårdar inom gångavstånd från havet. Du kan se vårt erbjudande om lägenheter, bungalows och tomter här. Canal de La Fontana är en annan attraktion i detta område och.

Intresserad av att köpa en fastighet? Besök Köpa ett hus

Planerar du att sälja din egendom? Besök Sälja mitt hus

Fyll i formuläret nedan för att få information om intressanta fastigheter.

Välj ort
Välj fastighetstyp
Välj plats
Välj prisklass
Sovrum
Badrum
Skicka
Skicka...