API-garantier för säljare

Försäljning av en fastighet i Spanien är en process där misstag kan göras om du inte har råd från en professionell. Villadom Immo Javea är en fastighetsbyrå registrerad hos Officiell sammanslutning av fastighetsmäklares med nummer API 1038 och detta garanterar att:

1.- Vi har en officiell examen och specifik utbildning inom fastighetssektorn.
Detta visar att vi känner perfekt till marknaden för att värdera din fastighet, liksom försäljningstekniker för att sälja ditt hem effektivt. Dessutom regleras vi av API College i provinsen Alicante, vilket säkerställer att vi agerar i enlighet med den professionella etiska koden.

2.- Vi genomför hela processen med största professionalism.
Försäljning av en fastighet kräver ett stort antal dokument som vi, som API, övervakar och tillhandahåller dig. Dessutom förmedlar vi mellan säljare och köpare till slutet av processen och ser till att båda parter gynnas och är nöjda. Vårt huvudmål i detta avseende är att förenkla försäljningsprocessen för dig. I säljarhandboken förklarar vi mer detaljerade relevanta aspekter att ta hänsyn till som säljare.

3.- Som Collegiate Agency gör vi allt mäklararbete.
Vi annonserar och marknadsför din fastighet, vi letar efter möjliga nationella och internationella köpare, vi hanterar besök hos dem som är intresserade av att köpa den och vi granskar och förbereder alla nödvändiga dokument för en lyckad operation.

Vi tar hand om allt, från början till slut.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja din fastighet. Vi är mycket glada att träffa dig och hjälpa dig.

Fyll i formuläret nedan för att få information om intressanta fastigheter.

Välj ort
Välj fastighetstyp
Välj plats
Välj prisklass
Sovrum
Badrum
Skicka
Skicka...
Gestionar consentimiento