API-garantier för köpare

På Villadom Immo Javea är vi medvetna om att köp av en fastighet är ett mycket viktigt beslut i våra liv. Därför är det viktigt att ha stöd och råd från en betrodd fastighetsmäklare. Vi är en byrå registrerad hos Officiell sammanslutning av fastighetsmäklares med nummer API 1038 och detta garanterar att:

1.- Vi hittar den fastighet som bäst passar dina behov.
Vi utför en omfattande sökning efter de fastigheter som bäst passar dina önskemål i vår egen portfölj och i vårt nätverk av medarbetare. Dessutom rekommenderar vi dig alltid i god tro. Om du inte hittar rätt fastighet kommer vi att hålla dig informerad om alla nya fastigheter som kommer på marknaden och kan vara intressanta för dig.

2.- Vi är mellanhänder mellan parterna.
Vi förmedlar alltid och letar efter nyttan för både köparen och säljaren och balanserar behoven mellan båda parter. Vårt mål på detta sätt är att förenkla inköpsprocessen för dig. I köparhandboken beskriver vi de mest relevanta aspekterna att tänka på som köpare.

3.- Vi ser till att transaktionen av fastigheten uppfyller alla juridiska krav.
Vi erbjuder omfattande tjänster till våra kunder. Vi kontrollerar alltid att allt som är relaterat till fastigheten är i ordning och att det är i optimalt skick att överföras. Vi regleras av API College i provinsen Alicante, vilket säkerställer att vi agerar i enlighet med den professionella etiska koden.

Kontakta oss om du letar efter en fastighet till salu. Vi kommer gärna träffa dig och hjälpa dig.

Fyll i formuläret nedan för att få information om intressanta fastigheter.

Välj ort
Välj fastighetstyp
Välj plats
Välj prisklass
Sovrum
Badrum
Skicka
Skicka...