Transaktion
Ort
Typ
Sovrum
Priser
Område
Utsikt
Kvm
Tomtarea
More search options

Villa med havsutsikt till salu i Javea Costa Blanca

Ref. V1214
690.000€

Villadom Immo, din officiella fastighet i Jávea, har nöjet att presentera dig exklusivt denna oklanderliga kvalitetsvilla med havsutsikt, utformad och byggd av dess tyska ägare som tar hand om även den minsta detalj. Dess läge är privilegierad i en solig, lugn miljö och några minuter från stränderna i Javea. Allt detta gör denna fastighet till en unik möjlighet både att bo i hela året och att njuta av en semester på Costa Blanca.

Huset är byggt på tre nivåer:

Huvudvåningen är på samma nivå som ingången till tomten, som omvandlar denna villa till ett idealiskt alternativ för personer med nedsatt rörlighet. Genom en entréveranda kommer vi till huset där vi hittar en stor hall med trappor till övervåningen, stort vardagsrum med öppen spis, öppet kök med utgång till en täckt naya med grill och magnifik havsutsikt, två sovrum och ett rymligt badrum. Alla rum har direkt tillgång till terrassen och trädgården.

Trappan till entrén leder oss upp till första våningen där vi hittar sovrummet med havsutsikt, omklädningsrum och badrum.

Förutom gågången har tomten en automatisk port för fordon med en ramp ner till lägsta nivå med parkeringsplats för flera bilar och ett stort garage med tvättstuga.

Utanför finns det en stor trädgård, perfekt underhållen, med gräsmatta, palmer, medelhavsträd och väl. Den har flera hörn att njuta av året runt: soliga terrasser för vintern och den typiska nayaen med havsutsikt under de hetaste sommarmånaderna.

Typ:
Villa
Ort:
Javea
Område:
Cap Marti
Utsikt:
Havet
Tomtarea:
1.055 m²
Boarea:
220 m²
Sovrum:
3
Badrum:
2
Vardagsrum:
1
Matsal:
1
Kök:
1
Uppvärmning:
Golvvärme
bassäng:
Privat
Garage:
Ja
Öppen terrass:
Ja
Täckt terrass:
Ja
Sattelit/TV:
Ja
Vattentank:
Ja
Sommarkök:
Ja
ADSL:
Ja
Tvättstuga:
Ja
Utomhusdusch:
Ja
Dubbelrutor:
Ja
Inhägnad trädgård:
Ja
Växter:
3
Konstruktionstyp:
Återförsäljning
Trädgård:
Ja

*This information is subject to errors and is not part of any contract. The offer can be modified or withdrawn without prior notice. The price does not include the costs of the purchase.

Liknande fastigheter

Kontakta oss

Skicka
Skicka...
Energiklassificering Consumption kW/h m2/year Utsläpp kg CO2/m2 år
A
0
0
B
0
0
C
0
0
D
0
0
E
0
0
F
0
0
G
0
0
I förfarande